Van der Valk Hotel Houten-Utrecht

4 Juli 2017 - Het team van Zonderbeperking.nl

Direct te boeken!

Hotel Houten – Utrecht Stijlvol ontspannen in luxe en comfort, dat staat centraal tijdens uw verblijf! Ons viersterren deluxe hotel is ontworpen met comfort als belangrijkste uitgangspunt en dat merkt u. Aan de rustgevende kleuren, de ruime luxe kamers met whirlpool en stijlvolle suites. In Hotel Houten gaat comfort en stijl letterlijk hand in hand. In het sfeervolle restaurant kiest u uit een diversiteit van mooie gerechten. Wilt u na het eten nog even ontspannen? Neem dan plaats in de comfortabele Chesterfields bij het haardvuur of kies voor naborrelen in onze trendy bar. 
Wilt u lekker genieten van een weekendje Utrecht en u daarnaast laten onderdompelen in luxe? Dan bent u bij Hotel Houten – Utrecht aan het juiste adres. Geniet van een heerlijk diner in ons restaurant en rust heerlijk uit op een luxe hotelkamer. Een perfect begin van een citytrip naar bruisend Utrecht!
Dit voorjaar samen genieten? Kies dan voor een van onze culinaire of verwenarrangementen zoals het Ontspan en Genietarrangement met een bezoek aan Thermen Houten

 

OmgevingUtrecht vormt met de Domtoren het hart van de levendige binnenstad waar op kleine loopafstand van elkaar speciaalzaakjes te vinden zijn, boeiende musea, acht middeleeuwse kerken en de unieke werfterrassen aan de gracht.